در ابتدا می‌بایست بیان داشت که از جمله مهم‌ترین وظایف مشاور حقوقی، وظایف خاصی از جمله مشاوره در زمینه قراردادها می‌باشد. در خصوص قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکی از طرفین آن است، مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و نکات مهم را بیان دارد. گاه مشاور حقوقی وظیفه‌ تهیه‌ پیش‌نویس‌های قراردادی را بر عهده دارد و گاه دیده می‌شود که در برخی شرکت‌ها، قراردادها صرفا با امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی می‌رسد.

اگر هدف شما هم از تنظیم یک قرارداد مشاور حقوقی، داشتن یک راهنمای کاربلد در مسیر کسب‌وکارتان است همین الآن نمونه قرارداد مشاور حقوقی را دریافت کنید.

از دیگر وظایف مشاوران حقوقی می‌توان به مشاوره در دعاوی اشاره نمود. بدین شرح که اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی در مدت حیات خود، خود بعضا درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان (طرح‌کننده‌ دعوا) را دارند یا نقش خوانده (کسی که دعوایی علیه او طرح شده است) و اشخاص در اینگونه موارد به جای عقد قرارداد با وکیل دادگستری از مشاورین حقوقی خود بهره می‌برند تا لوایح موردنیاز را تهیه نمایند.

در ابتدا اگر قصد استخدام یک مشاور حقوقی دارید باید بدانید که وظایف یک مشاور حقوقی چیست و چگونه می‌تواند به شما کمک کند به همین دلیل می‌توانید به مقاله وظایف مشاور حقوقی را بخوانید.

قطعا تمامی افراد در زندگی خود با مشکلات کوچک و بزرگی مواجه هستند که اگر از مشاور کمک بگیرند راحت‌تر می توانند به حل آن بپردازند. اما متاسفانه تنها افراد کمی برای مشکلات خود از مشاوره حقوقی استفاده می کنند، زیرا کمک گرفتن از مشاور در ایران خیلی کمرنگ است. امروزه مراکز مشاوره حقوقی آنلاین فوری متعددی وجود دارند که حتی به صورت آنلاین نیز به ارائه مشاوره و خدمات می پردازند تا اشخاص راحت تر بتوانند به امور خود رسیدگی کنند. پیش از آنکه به معرفی مشاور حقوقی آنلاین بپردازیم و از مزایای این روش بخواهیم صحبت کنیم، بهتر است که تعریفی از مشاور حقوقی داشته باشیم. منظور از مشاور حقوقی شخصی است که در زمینه حقوقی متخصص می باشد و می تواند  با ارائه راهکارهای حقوقی مناسب به مراجعه کنندگان خود کمک نمایند و راه آن ها را هموار سازد. مشاوران حقوقی به افراد راهکارهایی ارائه می دهند که بتوانند به صورت عملی این راهکارها را اجرا کنند.

لازم به ذکر است که خدمات مشاوره حقوقی آنلاین فوری در زمینه های مختلفی ارائه می شود که از جمله آن‌ها می توان به مشاوره حقوقی کیفری، مشاوره حقوقی خانواده، مشاوره حقوقی ملک و املاک، مشاوره حقوقی چک و ... اشاره نمود. اگر می‌خواهید اطلاعات جامعی در زمینه مشاور حقوقی آنلاین کسب کنید و بدانید مشاور حقوقی آنلاین در چه زمینه‌ای ارائه می‌شود می‌توانید به ادامه مطلب مراجعه کنید.

افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی می‌نمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه می‌شود، می‌توان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه می‌شود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟

مشاوره‌ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.

مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد. مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونه‌ای است که موکل احساس نمی‌کند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.

در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمی‌شود و صرفا خود پرونده بررسی می‌شود. صحبت‌هایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.

در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام می‌شود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش می‌شود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد. اگر می‌خواهید برای یک پرونده حقوقی از مشاوره حقوقی رایگان بهره‌مند شوید و بدانید احتمال پیروزی پرونده شما چه قدر است می‌توانید به احقاق مراجعه کنید.


این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.