این که در نزد دیگران محبوب باشید و ارتباط اجتماعی چند اقدام ساده می تواند راه ورود به قلب هر کسی را برای شما باز کند و باعث شود که شما در هر اجتماعی به فردی محبوب تبدیل شوید. شما با کمک راهکارهای زیر می توانید شأن اجتماعی خود را افزایش دهید.


مورد اول : بشاش خوش رو و مثبت باشید. 

 هیچ کس از مراوده با انسان عبوث، بد عنق و منفی خوشش نمی آید، در حالی که همه دوست دارند با انسانهای خنده رو و مثبت اندیش رفت و آمد کنند.پس فراموش نکنید که خوش رو و مهربان بلشید و مثبت اندیشی تاثیر مثبتی براروی خودتان و اطرافیانتان خواهد داشت. 

مورد دوم : قدردان باشید.

مراکز مشاوره تاکید می کنند که برای ورود به قلب دیگران قدردانی را فراموش نکنید.  اگر کسی به شما کادویی داد یا شما را به جایی دعوت کرد و یا حتی اگر فردی در جمع از شما تقدیر کرد از او بلافاصله تشکر کنید. هر گونه کار کوچک و بزرگ از طرف دیگران را ارزش بنهید و قدردانی و تشکرات خود را حتما نشان دهید .

 

مورد سوم: خودخواه نباشید و به دیگران محبت کنید. 

یکی از خصلتهای بد بشری خودخواهی است که در مقابل آن محبت قرار دارد و باعث ناراحتی های زیادی می شود. کمتر انسانی است که از دریافت محبت ناراضی باشد.  انسانها ذاتاً تشنه محبت هستند و می توان گفت که از نظر روانشناسی یکی از نیاز های اساسی هر انسانی است.  برای کسانی که آن ها را مورد توجه قرار می دهند  احترام قائل می شوند. یکی از نشانه های محبت کمک کردن به دیگران است که از شما یک خانم یا آقای تمام عیار می سازد. 

مورد چهارم: مسئولیت پذیر باشید و عذرخواهی کنید. 

مشاور خانواده این مورد را به این صورت توضبح می دهد که مسئولیت رفتارها و انتخابهای خود را به عهده بگیرید. انسان های شریف وعده های خود را نگه می دارند  و وظایفشان را درست و کامل انجام می دهند.  و هر زمان که مرتکب خطایی شوند بابت آن عذرخواهی می کنند.  افرادی که اعتماد به نفس کافی دارند از بیان اشتباه های خود و عذرخواهی کردن بابت آن ها ترسی ندارند.هر انسانی می تواند خطا کند و هیچ کس از ان در امان نیست ولی افراد موفق مسئولیت اشتباه خود را قبول می کنند و افراد نا موفق از ان پرهیز می کنند.


مورد پنجم: از گرفتن تصمیمهای مشکل نترسید و در حین مواجهه با مشکلات نا توان نمانید.

 روانشناسی نشان می دهد که در تمام زندگی ها زمان هایی وجود دارد که انسان ها باید در آن تصمیم های سختی را اتخاذ کنند. یک انسان بالغ اغلب برای مواجهه با این شرایط خود را آماده می کند و در نبرد با مشکلات به جای زانوی غم  بغل گرفتن به دنبال یافتن راه حلی مناسب می گردد.

مورد ششم:

اجازه ندهید کسی برایتان قلدری کند: 

بین قاطع بودن و قلدر بودن تفاوت وجود دارد. افرادی که عزت نفس دارند و برای خودشان احترام قائل هستند  اجازه نمی دهند که کسی برایشان قلدری کند . این افراد با نشان دادن قاطعیت خود و به دور از دعوا و مناقشه حد و حدود دیگران را برایشان تعیین می کنند و برای خود مرز های مشخصی دارند. 

سخن اخر: 

مشاور خانواده اشاره می کند که آداب معاشرت بر اساس یک سری اصول و قوانینی بنا شده که افراد را به سمت رعایت ادب  وخوش رفتاری و خوش رویی و مهربانی سوق می دهد  عدم رعایت آداب معاشرت باعث می شود افراد اجتماع به یکدیگر آسیب بزنند و بی احترامی ،توهین خشم  ودرگیری، نزاع و دیگر رفتارهای نابه جا در بین افراد جامعه افزایش پیدا کند.  آداب معاشرت بر پایه اصول اخلاقی ای بنا شده اند که ریشه در فطرت بشری دارند و با گذشت زمان و جابه جایی مکان تغییر چندانی نمی کنند اما در ظاهر آنها از هر فرهنگ و اجتماعی به فرهنگ و اجتماعی دیگر می تواند کمی متفاوت باشد.رعایت ادب فقط محدود به مواقع به خصوصی نیست و همیشه و همه جا باید مد نظر انسان باشد.
رعایت آداب معاشرت شخصیت فرد را در چشم دیگران ارتقا می دهد ما با رعایت آداب معاشرت باعث می شویم که دیگران در کنار ما احساس راحتی بکنند. داشتن رفتار شایسته کلید برقراری ارتباط مؤثر با دیگران است انسان ها همیشه از اینکه فرد مؤدبی را در کنار خود داشته باشند خوشحالند و سعی در حذف افراد بی ادب و فاقد آداب اجتماعی از جمع خود دارند. هر چه شما در رفتار و گفتار خود مؤدب تر باشید، زندگی را برای خود و دیگران راحت تر می کنید و إحساس خوبی را برای خود و اطرافیانتان رقم می زنید. و در این صورت است که  افراد جامعه شما را راحت تر می پذیرند و یکی از خودشان می دانند. و در واقع هر انسانی  با رعایت آداب معاشرت برای خود ارزش قائل می شود و از خود و زندگی اش رضایت درونی پیدا می کند و‌حال بهتری دارد. در غیر این صورت هم خود و دیگران را مورد رنجش و ناراحتی قرار می دهد.  با افزایش اطلاعات روانشناسی و مطالعات و تحقیقات بسیار در این زمینه انتظار می رود که افراد بیشتر آگاهی داشته باشند و رعایت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با مراکز مشاوره در ارتباط باشید.