توجه داشته باشید مراجعه به مشاوره ازدواج یا مراکز مشاوره ازدواج امری بسیار مهم تلقی می شود زیرا ازدواج یکی از بزرگترین و اساسی ترین تصمیمات زندگی افراد محسوب می شود. در مقالات قبلی به اهمیت راهنمایی و مشاوره ی دکتر مشاور ازدواج در رابطه با مشاوره قبل ازدواج صحبت کردیم.حال قصد داریم با توجه به امارهای ازدواج و طلاق که از  بهترین مرکز مشاوره ازدواج تهران و مراکز مشاور پیش از ازدواج در دست است به اهمیت مشکلات فردی و خود شناسی افراد برسیم که بسیار در روابط مشترک تاثیرگذار است.توجه داشته باشید علاوه بر کسب مهارت های لازم برای یک زندگی سالم و موفق نیاز است یک سری از مشکلات تله های اخلاقی زندگی که تمام ما در زندگی خود در دوران کودکی تجربه کرده ایم را توسط یک دکتر روانشناس ازدواج حل کنیم. بی شک در مراکز مشاوره پیش از ازدواج شما را از طریق تست و  مصاحبه انالیز می کنند و بر اساس براوردهای موجود شما را به سمت ادامه ی درمان چه فردی و چه در کنار همسرتان هدایت می کنند.

 

شما در مرکز مشاور ازدواج انتخاب نو می توانید بهترین مشاور ازدواج را انتخاب کنید زیرا سعی ما بر این است که بتوانیم درطی جلسات تمام ابعاد لازمه ی یک زندگی نرمال که بتواند حدالامکان از طلاق جلوگیری کند را به زوجین اموزش دهیم. در ادامه قصد داریم به تله های زندگی افراد بپردازیم که بسیاری از مشکلات فعلی ما ریشه در دوران کودکی دارد. اگر بتوانیم تعارضات خودمان را حل کنیم ان وقت می توانیم انتظارات و توقعات خود را معقول و سنجیده کنیم و حتی نسبت به نیازهای خودمان اگاهی پیدا کنیم.

 

 

مبحثی که در کلینیک مشاور ازدواج این روزها مبحث طلاق و خیانت است زیرا در معقوله سبب شناسی و علت یابی طلاق بیماری از روابط موازی گزارش شده به علت بر طرف نشدن نیازها وعدم اگاهی افراد از جنس خود و جنس مخالف است.پس می توان نتیجه گرفت جامعه نیازمند یک فرد متخصص استتا بتواند شرایط فعلی را کمی بهبود بخشید.ما از طریق مشاوران و روان شناسان می توانیم بستری را فراهم کنیمکه از طریق مشاور کمی جوانان کشورمان را اگاه کنیم. قصد داریم در زیر در رابطه با مبحث طرحواره های اشتباه و تله های زندگی صحبت کنیم. توجه داشته باشید بسیاری از مشکلات ترس ها و رفتارهای فعلی ما ریشه در گذشته و کودکی ما دارد. پس با کمی اگاهی می توانیم رفتار خود را بهبود و کنترل کنیم.

1)رها شدگی : کسانی که در این تله گرفتار می شوند در روابطشان احساس می کنند هر لحظه افرادی که دوستشان دارند انان را رها و ترک می کنندو در نهایت تنها می شوند.احساس تنهایی در مشکل های مختلف انان را  مضطرب می کند مثل مرگ عزیزانشان ویا اگر فرد مورد علاقه شان کسی دیگر را جایگزین انان کند و به صورت بیمارگونه ای به افراد نزدیک وابسته می شوند و اما مشکل اساسی جایی شروع می شود که انان قبل از ترک و دوری فرد خودشان او را پس می زنند.

2)بی اعتمادی/بدرفتاری: این افراد انگار همیشه انتظار صدمه و بد رفتاری از سمت افراد نزدیک زندگیشان را دارند و یک ترس و اضطراب همیشگی  نسبت به اینکه کسی سرشان کلاه بگذارد و یا رو دست بخورند دارند. و حتی در حیطه تحقیر شدن نیز هراس دارید که کسی شما را تحقیر کند و یا به اسیبی وارد کند. افرادی که در این تله گرفتار می شوند همه چیز را بر پایه بی اعتمادی استوار می کنند و به کسی اجازه نمی دهند با انان صمیمی شوند و همیشه یک شک بد گمانی نسبت به دیگران دارند. کسی که انقدر پر از شک و بد بینی هست بی شک دوستیش با دیگران سطحی و تظاهرامیز  است و نمی تواند بر اساس صمیمیت با کسی ارتباط برقرار کند.

3)وابستگی: افرادی که به این تله گرفتار می شوند  این طور توصیف می شوند:فردی وابسته برای هر کاری دست نیاز به سمت دیگران دارند، خودش به تنهایی نمی تواند کاری را به سرانجام برساند، همیشه به دنبال افرادی می گردند که بتوانند به آن ها تکیه کنند. افرادی خودمختار ،قدرت مند و استقلال طلب که دارای نفوذ و قدرت هستند و به این افراد اجازه می دهند به جای آنان تصمیم بگیرند و بر زندگیشان تسلط داشته باشند.

4) آسیب پذیری: فرد همیشه نگران بروز یک اتفاق نا گوار است حال می تواند حوادث طبیعی باشد و یا پزشکی ،مالی و جنایی. این افراد در کودکی مدام گوشزد شده اند که مراقب تمام احتمالات باشند و بیش از حد مورد حمایت از سمت خانواده بوده اند و این نگرانی ها و ترس ها به قدری غیرواقع بینانه  است که شما تمام توان و نیرو خود را صرف این دل مشغولی ها می کنید.

در مقاله ی بعدی به ادامه ی مبحث می پردازیم ....

مرکز مشاوره روانشناسی انتخاب نو