مشاور خانواده تایید می کند که از جنگ قدرت اجتناب کنید. هیچ چیز بد تر از ان نیست که با کودک وارد جنگ قدرت شوید یعنی زمان هایی که شما در یک طرف قرار دارید و در طرف دیگر کودکتان قرار دارد و با هم در نزاع هستید و هیچ کدام نمی  خواهید که از موضع خود پایین بیایید و به دنبال برنده شدن هستید. جنگ های قدرت اغلب احساساتی زشت و بسیار قوی هستندو زمانی که شما با یک کودک نا ارام طرف باشید چیز زیادی به دست نخواهید اورد .

جنگ قدرت به خاطر موبایل، مشق نوشتن ، به تخت خواب رفتن، تمیز کردن اتاق و ،،، این موضوعات بسیار حساس هستندو شما در مورد ان ها با کودک خود محدودیت هایی را قائل می شوید اگر شما هم حس می کنید در این جنگ قدرت ها گرفتار شده اید بدانید که تنها نیستید و هیچ کس در این نزاع ها نه برنده است و نه بازنده.  کلید اصلی گذر از این جنگ قدرت هاست که ذهنتان را از پیروز شدن بیرون کنید و در این صورت است که از غم و اندوه فراوان جلوگیری می کنید و هر چقدر جنگ قدرت کمتر شود کودک نیز ارام تر خواهد بود. 


 مطب روانشناسی علت این جنگ ها به خاطر این می داند که کودک و شما حس می کنید که قدرتی ندارید و می خواهید کنترل بیشتری داشته باشید رو به رو شدن با جنگ قدرت می تواند ترسناک باشد بسیاری از والدین بسیاری از ترس هایشان را درباره ی واکنش های کودکانشان در خلال این نزاع ها را بیان کرده اند.  برخی کودکان با انتقام‌گرفتن این احساس قدرت را تلافی کرده اند برای مثال کودک دو سه ساله با بیرون کردن غذایش نشان می دهد و یا کودک پنج شش ساله با امتناع از جمع کردن اسباب بازی هایش نشان دهد و یا بچه های یازده ساله ممکن است حرف های ناشایستی به شما بزند و یا وسایلی را بشکنند و بچه های بزرگ تر رفتار های پر خطر تر و ناراحت کننده تری دارند . وقتی کودکان بی قرار واکنش نشان می دهند اغلب حس بی قدرتی و عدم شجاعت و بی ارزشی در ان ها وجود دارد. کلید متوقف کردن این اتفاق اموختن نحوه گذر از کنار مشاجرات شدید بر سر قدرت است. 

طرز تفکرتان را تغییر دهید. 

روانشناس خوب بیان می کند که از ان جا که طرز تفکرتان به اعمال و حرف هایتان تاثیر می گذارد اولین قدم شما برای پایان دادن به جنگ قدرت تغییر طرز فکرتان است. این را بدانید که کودکان قدرت یافتن مهم نیست و مهم این است که او را طوری قدرتمند کنیم‌که احساس خوبی نسبت به خودش داشته باشد و همچنین کودک شما زمانی که ارام نظر و عقیده تان را مطرح کنید حرفتان را خواهد شنید متاسفانه والدین در اکثر مواقع متوجه نیستند که واکنش های خودشان باعث ایجاد جنگ قدرت می شود.

یاد بگیرید ارام‌ و‌ جدی باشید. 

شما می توانید احساسات خود را کنترل کنید حتی وقتی عصبانی می شوید باید از پاسخ دادن به لغات و عملکرد های خصومت امیز بپرهیزید. وقتی با فریاد زدن و عصبانیت از ارام بودن و جدیت استفاده کنید می توانید حرف هایتان را بزنید. 

بر اساس نظر مشاور خانواده بسیاری از والدین در جنگ قدرت بسیار می ترسند که نتوانند ارامش خود را حفظ کنند و ان ها همیشه اصرار دارند برنده ی نزاع باشند تلاش برای برنده شدن برای جنگ قدرت با کودکتان قطعا موجب شکست خواهد شد .

کمتر کنترل و نظارت کنید. 

گلاسر معتقد است تنها رفتاری که می توانیم ان را کنترل کنیم رفتار خودمان است . پس سعی نکنید کودکتان را کنترل کنید کنترل کردن مشکلی را حل نمی کند و‌تنها او را از خودتان دور می کنید و ارتباط بین شما تخریب می شود. به این فکر کنید که اگر کسی شما را کنترل کند ایا خسته و ناراحت نمی شوید؟ روش های اجباری باعث می شود که کودک شما نتواند مسئولیت هایش را بپذیرد اگر کودک شما مسئولیت کارهیش را نپذیرد دیگران را به خاطر اشتباهات خودش و خوشحال نبودنش سرزنش می کند وقتی تصمیم می گیرید که دیگر فرزندتان را کنترل نکنید و او ارام و جدی باشید قدم مثبت و‌کارسازی را گذاشته اید. این دو مورد به طور خودکار و به مرور زمان باعث کم شدن جنگ قدرت می شود .

کنار گذاشتن منازعه

کودک سرکش شما برایش خیلی سخت است که به چالش کشیده شود و با خستگی و نا امیدی کنار بیاید. پس سعی کنید راه هایی که او را سرکش تر نا فرمان تر و بی قرار تر می کند را ببندید. فایده ارامش و جدی بودن‌ و‌کنترل نکردن این است که در برابر یک در خواست او حساسیت بیش از حد به خرج نمی دهید و یا با تعامل کودک سرکشتان بیش از انچه لازم است از خود واکنش نشان نمی دهید. برای از بین بردن جنگ و نزاع سعی کنید از نگاه او به موضوع بنگرید. و با خود بپرسید که ایا در خواست غیر منطقی دارید و یا با حالت های دستوری و سختگیرانه کودک را تحریک می کنید و اگر کودک بودید باز هم او را کنترل می کردید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر با مطب مشاوره در ارتباط باشید.