افرادی هستند که با برخی از رفتار ها می توانند در سلامت عاطفی، جسمی و روانی شما اختلال ایجاد کنند . ما در ادامه به برخی از مواردی اشاره می کنیم که در ارتباطات شما با دیگران با مواجه شدن با آن ها می توانید به شدت تحت تاثیر منفی قرار بگیرید برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن مشاور روانشناس در ارتباط باشید.و به همین دلیل توصیه ما ممکن است که این باشد نسبت به این رفتار ها مهارت های لازم را یاد بگیرید و اجازه دهید که این رفتار ها حالتان را بد کند. برخی از این رفتارهای اشتباه عبارت اند از:

افرادی که به شما بعد از حرف هایشان می گویند((شوخی کردم))

افرادی که غیر دوستانه و مغرضانه به شما عباراتی می گویند و بعد بلافاصله می گویند که شوخی کرده اند و در اصل چیزهای زیادی را درباره خودشان نسبت به شما آشکار می کنند آن ها غیر مستقیم و نا آگاهانه به شما می گویند که چه احساسی نسبت به شما دارند. افرادی که به دنبال حرفی که زده اند فوری می گویند که شوخی کردم ، اغلب یا می خواهند توجه شما را جلب کنند و یا توجه شما را منحرف کنند. البته هر چند ممکن است گمان کنند که به هدف خود رسیده اند در اصل باعث حس نا خوشایندی در شما شده اند که می تواند سبب شود از آن پس کمتر به آن فرد اعتماد کنید و تمایلی نسبت به برقراری ارتباط یا دوستی با او را در خود نبینید. کسی که به شما می گوید داشتم شوخی می کردم، اغلب باعث می شود شما در لاک دفاعی خود فرو بروید و یا ممکن است که در مورد موضوعی به شما حسادت می کند یا خود را در حال رقابت با شما می بیند و چون قادر به ابراز عواطف آسیب دیده اش نیست و نمی خواهد مستقیما با شما صحبت کند، با چنین برخوردی باعث می شود شما احساس کنید که به دلیل نداشتن ظرفیت شوخی فرد بی جنبه ای هستید.

تعریف و تمجید های دو پهلو:

بر اساس مطالعات بهترین مشاوره خانواده زمانی که افراد از شما تعریف می کنند در اصل به شما هدیه ای می دهند . تعاریف مثبت در اصل می تواند نقش کلیدی را داشته باشد که درهای گفتگوی دوستانه را به روی دو طرف می گشاید. اگر این تعاریف دوستانه و صادقانه و خالصانه باشد، می تواند رابطه ای پایدار بین دو فرد ایجاد کند و اگر غیر خالصانه باشد و با لحنی ریشخند آمیز باشد و یا لحنی خشن داشته باشد، تعریفی دو پهلو خواهد داشت. لحن و آهنگ و صدای فرد بدون شک یکی از بهترین ها برای محک زدن احساس واقعی او به شما است و اغلب آن چه گفته شد مهم نیست که لحن فرد و این که آن عبارات را چگونه به شما منعکس می کند بیانگر صداقت فرد در گفتار محسوب می شود. طعنه و متلک، صدای بلند و ... اغلب بیانگر وجود حس خصومت در فرد است.

گفتگوی ذهنی مسموم با خود:

گاه ما به قدری به گفتگوهای زهرآگین دیگران نسبت به خودمان عادت می کنیم که حتی به مرور به تعاریف خو می گیریم و درباره آن ها در مورد خودمان فکر می کنیم و حرف های ناخوشایندی درباره خودمان می زنیم. هر چه بیشتر از عبارت های نا خوشاید در توصیف خودتان استفاده کنید آن ها به مرور جزئی از باورهای ذهنی شما و عاقبت تبدیل به تصویر ذهنی شما از خودتان می شود. اگر شما به تکرار باورهای منفی در مورد خودتان ادامه دهید دیگران نیز همان چیزها را در مورد شما باور می کنند چرا که هر آدمی خودش را بیشتر از هر فرد دیگری می شناسد. پس دیگران باور می کنند که شما همان چیزی هستید که خودتان می گویید. زمانی که شما گفتگوهای درونی منفی خود را به دیگران بیان می کنید در اصل به دیگران اجازه می دهید که آن ها نیز بهشما حرف های منفی بزنند و با شما همانگونه برخورد کنند که شما با خودتان برخورد می کنید. پس در حالت کلی می توان گفت که گفتن چیزهای منفی به خود نه تنها بر روابط اجتماعی شما بلکه بر روابط کاریتان نیز اثر مخربی خواهد داشت. 


زبان زهرآلود:

کلمات و گفتگوهای زهرآگین، دردناک و مخرب اند و حتی می توانند به مقدار زیادی اعصاب انسان را به هم بریزند عبارت های خصمانه برای مدت طولانی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و زخم های عمیقی ممکن است که برای فرد ایجاد کند. افراد معمولا به دلایل گوناگون حرف های اروا، زشت و خصمانه به دیگران می زنند مثلا ممکن است که با این گوه حرف زدن احساس بهتری پیدا کنند و یا حسادت خود راخالی کنند و یا روز خوبی داشته اند و  بسیاری از دلایل دیگر . دلیل نیش کلام آن ها هر چه که باشد زمانی که شما قربانی کلام زهر آن ها قرار می گیرید دیگر دلیل و توجیه برایتان مهم نخواهد بود و بله تنها چیزی که حس می کنید ضربه دردناک به خودتان است. گاه بر زبان آوردن عبارت های زهرآگین نه به نیت آزار دیگران بلکه صرفا از روی نادانی صورت می گیرد و یا فرد گوینده فکر می کند چیزی که گفته است خنده دار و جالب است در حالی که در اصل پس از بیان اظهارلت در نظر دیگران بد جلوه می کنند . هر چند در مجموع ممکن است که افراد بدون قصد رنجادن دیگران این گونه سخن می گویند ولی اگر بیش از حد مورد لطمه قرار بگیرید و آسیب ببینید باید در رابطه خود تجدید نظر کنید. 

انسان های اطراف ما ممکن است که گاهی آگاهانه و یا غیر آگاهانه این رفتار ها را داشته باشند  و حتی خودمان درگیر با این رفتار ها شویم و این گاهی اوقات بودن می تواند که از اثر آن کم کند. اگر که انسان های اطرافتان همیشه و اغلب با شما چنین رفتارهایی دارند می تواند آسیب رسان باشد و به همین دلیل توصیه می شود که مهارت های ارتباطی خود را در ارتباط با چنین افرادی افزایش دهید و یا نسبت به رابطه تان به شخص مقابل تجدید نظر کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با آدرس مراکز روانشناسی خوب در ارتباط باشید.