برخی از موارد در رابطه هستند که تحمل کردن آن ها بسیار دشوار است و بر اساس موقعیتی که هست باید از تحمل کردن آن صرف نظر کنند زیرا ادامه ی آن شرایط دچار بیماری و مشکلات روحی و روانی شده و بسیاری از مشکلات دیگر را به همراه دارد . در مورادی زوجین می توانند مهارت های لازم را آموزش ببینند و در نتیجه رابطه خود را ادامه دهند اما عده ای از افراد هستند که به خاطر ترس از تنهایی رابطه را با همه ی مشکلاتش ادامه می دهند . هر رابطه ای نیازمند عشق ، محبت ، احترام ، صمیمیت می باشد و زمانی که افراد نتوانند این نیاز ها را از طرف شریک عاطفی خود ببینند باید در مورد آن رابطه و ادامه دادن آن تصمیم جدی بگیرند و هر گونه ناکامی را نادیده نگیرند . بر اساس نظر بهترین مشاور خانواده در ادامه ی مطلب مواردی را اشاره می کنیم که ادامه دادن رابطه را نباید تحمل کرد .

مشاور ازدواج بیان می کند که هر فردی نیازمند رابطه ای می باشد که تعهد ، عشق و صمیمیت را به همراه داشته باشد . وجود برخی مشکلات در رابطه کاملا طبیعی می باشد و اصل مهم این است که افراد بتوانند این تعارض ها را در زمان مناسب حل کنند و اما برخی از موارد هستند که ادامه ندادن شرایط برای فرد بهتر خواهد بود شرایطی نظیر سوء استفاده عاطفی هستند که ماندن در آن رابطه در بسیاری از موارد اشتباه است زیرا که قرار گرفتن طولانی مدت در چنین روابطی عزت نفس ، افسردگی ، اضطراب ، دوری از کسانی که دوستشان دارید و ... را به همراه خواهد داشت که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم .

اولویت ندادن :

از اصول مهم در هر رابطه ای این است که افراد یکدیگر را در اولویت زندگی خود قرار دهند و یکدیگر را جدی بگیرند . زمانی که افراد زمان کافی برای رابطه ی خود نگذارند و آن را بی اهمیت جلوه دهند و در جهت حفظ رابطه تلاشی نشان ندهد ، فرد مقابل را به شدت آزرده خواهند کرد و تحمل کردن پیوسته ی بی اهمیت بودن برای فرد بسیار دشوار است . هرکسی لایق رابطه ای می باشد که در آن مورد اولویت شریک عاطفی خود قرار بگیرد .

سوء استفاده فیزیکی :

مشاور خانواده بیان می کند که کبودی ها و زخم های ایجاد شده به خاطر سوء استفاده فیزیکی را می توانیم در برخی از افراد مشاهده کنیم . زندگی کردن در چنین شرایطی بسیار نا ایمن است و در طولانی مدت علاوه بر آسیب های روحی فرد ممکن است دچار آسیب های فیزیکی نیز شود بسیاری از افراد به دلیل شرایط اقتصادی و یا بسیاری از دلایل دیگر از تمام کردن رابطه ترس دارند اما چنین افرادی باید با خود مهربان باشند و خود را از آن شرایط نجات دهند .

کنترل گرایی :

طبق نظر مشاور غیر حضوری زمانی که شریک عاطفی به طور پیوسته تهمت می زند و در فواصل زمانی که از یکدیگر دور هستند  سعی در کنترل کردن فرد دارد و او را به خاطر روابطش با خانواده و دیگران تعیین و تکلیف می کند و همواره به او شکاک و بی اعتماد است نباید به رابطه ادامه داد . چنین افرادی ممکن است دچار اختلالاتی نظیر اختلال شحصیت پارانویید باشند که نیازمند بررسی از سوی متخصص می باشد و افراد کنترل گری که با ایجاد شک در برداشت فرد او را متهم به بیمار بودن می کنند و یا حرف هایی می زند که پیوسته فرد را آزرده می سازد . تحمل کردن چنین شرایطی بسیار دشوار می باشد .


بی احترامی کلامی :

مشاوران خانواده همواره تاکید می کنند که  از اصول مهم رابطه موفق احترام می باشد اما زمانی که شریک عاطفی همواره بد دهنی کند و صفات رکیکی را به فرد نسبت دهد و یا با توهین هایی رو به رو شود که احساس رنجش و منزجر کننده داشته باشد  البته زوجین با مهارت هایی می توانند اصول صحیح را یاد بگیرند ولی ادامه آن در طولانی مدت رابطه را با دشواری هایی رو به رو خواهد کرد .

دور کردن فرد از عزیزان :

افرادی که کنترل گر ، حسود و یا به خود اطمینان ندارند و یا از اختلالات روانی رنج می برند که مسبب چنین رفتار هایی اسا سعی در بررسی و کنترل روابط دیگری دارند . زمانی که شریک عاطفی شما تلاش می کند که شما را از کسانی که قبلا در ارتباط بودید دور کند و برای این کار توجیهات بسیاری را بیان می کند که همه ی آن ها ممکن است بد بینانه به نظر برسد . در چنین شرایطی معمولا فرد می ترسد که دوستان و خانواده شما نسبت به این کار شما را آگاه کرده و در جهت این که شما رابطه را تمام کنید ، کمک کنند و فرد بر اساس همین در تلاش بیشتری خواهد بود که شما را از نزدیکانتان دور کند . 

تحت فشار قرار دادن برای رابطه جنسی :

بر اساس مشاوران خوب مطب روانشناسی در شمال تهران رابطه جنسی زمانی صحیح خواهد بود که هر دو فرد رضایت داشته باشند و از روی اجبار نباشد . اما زمانی که فرد آمادگی برای بر قراری رابطه ی جنسی نداشته باشد و شریک عاطفی او به جای درک شرایط با توهین و سرزنش و تحقیر و یا منت زدن برخورد کند و برای انجام آن تحت فشار قرار دهد در نتیجه رابطه سوء استفاده گرانه و نا ایمن و نا سالم می باشد .

بی مسئولیتی :

فردی که وارد رابطه می شود مسئولیت هایی را نیز باید بر عهده بگیرد و این موضوع بسیار اهمیت دارد رابطه با فردی که بی مسئولیت است و هیچ تلاشی در جهت وظایف زندگی مشترک ایفا نمی کند بسیار دشوار و آسیب رسان خواهد بود . هر فردی در قبال برخی وظایف مسئول است و اگر از انجام دادن آن ها اجتناب کند رابطه را ناسالم و نا مناسب خواهد کرد .