زوجین باید زمان هایی را برای همسرشان اختصاص دهند و در آن زمان هیچ کاری انجام ندهند و سعی کنند که به گفت و گو با همسرشان بنشینند و همچنین به حرف های همسرشان گوش دهند . هر فردی نیازمند توجه و محبت از سوی همسر خود دارد . طبق گفته ی روانشناس خیانت فضای مجازی ، به واسطه ی تنوع و جذابیتی که دارند و به خاطر عدم فرهنگ سازی ، آموزش استفاده صحیح و بسیاری از مسائل دیگر به روابط زناشویی در خانواده آسیب وارد می کند . به وجود آمدن فضای مجازی و دسترسی به اینترنت باعث شکل گیری نوع جدیدی از روابط اجتماعی در سطح خانواده شده است . 

بر اساس مطالعات سکس تراپی از مهم ترین آسیب های فضای مجازی ، ایجاد رابطه های فرا زناشویی و خیانت است یکی از دلایل اصلی آسیب پذیری روابط زناشویی در استفاده از شبکه ها ، کنجکاو بودن در زمینه آشنایی با جنس مخالف و سرد مزاجی زوجین به علت مشکلات و اختلاف ها و تفاوت ها می باشد . 

فرهنگ سازی صحیح :

امروزه افراد زمان هایی طولانی را برای استفاده از فضای مجازی می گذارند و بیشتر از زمان هایی است که در کنار خانواده هستند . هر چند که فرد به صورت فیزیکی در خانواده حضور دارد ولی در همان زمان در شبکه های مجازی سیر می کند . از جمله دلایل شکایت زوجین به دلیل احساس تنهایی و نارضایتی یکی از دیگری به علت آن که در مدت زیادی ، ارتباط بسیار کمی را با همسر خود برقرار کرده اند و تا آن جا که فرد احساس می کند که همسرش اعتیاد به شبکه های مجازی دارد و به او توجه ندارد . حتی در زمان قبل خواب نیز در کنار هم هستند ولی بدون داشتن هیچ ارتباط عاطفی درگیر شبکه اجتماعی بوده و بعد به خواب می روند . حتی ممکن است زمانی که در حال صحبت با یکدیگر هستند یکی از آن ها فکرش درگیر فضای مجازی باشد و توجهی به حرف های همسرش نداشته باشد و این باعث ضعیف شدن مهارت های ارتباطی و در نتیجه کاهش صمیمیت می شود و به خاطر این مسائل مشکلات و اختلافاتی را تجربه خواهند کرد . بر اساس تحقیقات بهترین مراکز مشاوره جهت بهبود روابط زوجین و پیشگری از آسیب های فضای مجازی بهتر است نحوه ی اسنفاده از این شبکه ها را قانون مند کنیم . 

برنامه ریزی برای استفاده از فضای مجازی :

برای این کار بهتر است که زمان های استفاده از فضای مجازی را محدود کنید و برای آن ساعت های خاصی را در نظر بگیرید جهت صمیمیت بیشتر می توانید بر سر این موضوع با یکدیگر صحبت کرده و هماهنگ شوید و به تفاهم برسید . کاری نکنید که همسرتان فکر کند پنهان کاری می کنید و یابا فردی در ارتباط هستید که نمی خواهد متوجه شود . بگذارید همسرتان مطمئن شود که به او اعتماد دارید و موجب ایجاد حساسیت و ایجاد شک در همسر خود نشوید . زمانی که همدگیر را می بینید توجه تان را به یکدیگر معطوف کنید نه چک کردن شبکه های مجازی . زمانی که می خواهید با یکدیگر صحبت کنید موبایلتان را کنار بگذارید . بگذارید همسرتان در کنار شما آرامش را کسب کند و احساس کند که شما دارید به او توجه می کنید . به همسرتان وفادار و متعهد باشید ، بگذارید احساس کند که خوشبخت است و احساس رضایت را در شما ببیند . 

این را باید به خازر داشته باشیم که شبکه های مجازی فرصتی جهت بالا بردن سطح یادگیری و دسترسی بهتر و آسان برای تعاملات صحیح اجتماعی است نه زمینه ساز بروز اختلافات و مشکلات خانوادگی . 

طبق نظر مشاور طلاق ایرانی زمانی که زوجین از مهارت های ارتباطی که نقش مهمی در رابطه دارد ، غافل می شوند و آن ها را به درستی استفاده نمی کنند به مرور زمان سبب کاهش صمیمیت و در نتیجه رابطه نزول پیدا می کند و به سمت نا موفق بودن پیش می رود و در نتیجه اختلافات بیشتر شده و آرامشی که باید در کنار هم داشته باشند را از دست می دهند و در نتیجه افراد خیلی راحت می توانند با افراد دیگری در شبکه های مجازی جذب شده و اختمال خیانت را افزای می دهد . اما در صورتی که افراد از مهارت های ارتباطی در کنار هم استفاده کنند یعنی با یکدیگر گفت و گو کنند و حرف های یکدیگر را به خوبی بشنوند و به آن توجه داشته باشند و از طرفی استفاده ازمواردی مااند محبت ، احترام ، درک متقابل ، همدلی و ..... می توانند روابط زناشویی خود را ارتقا دهند و صمیمیت خود را افزایش دهند . صمیمیت در روابط زناشویی بسیار پر اهمیت است و با روش هایی که بیان کردیم می توان آن را ارتقا داد ولی از سوی دیگر مواردی ماتند فضای مجازی به عنوان تهدیدی به حساب می آید که با رعایت کردن اصول می توان آن را از خطرات احتمالی دور کرد . همواره تاکید می شود که زوجین به توجه و محبت یکدیگر لازم دارند و نباید آن را فراموش کرد .