همه ما موقع انجام هر کاری این جمله را از اطرافیان خود شنیده ایم : با یک فرد که در این زمینه تجربه دارد ، حتما مشورت کن و راهنمایی بگیر ! تجربه همیشه می تواند به پیشرفت آدم ها و گرفتن نتایج مثبت از اعمالی که انجام می دهند ، کمک کند. در مورد هر موضوعی نیز صادق است. مثلا برای عمل رینوپلاستی هم که موضوع مورد بحث امروز است ، نیاز به مشاوره هست ؛ آن ها بایک جراح حاذق و متبحر که سال ها در این حوزه فعالیت داشته است. این را به شما بگوییم که داشتن یک جلسه مشاوره خوب و کامل با پزشک ، می تواند تا حد بسیار زیادی ، نوید یک نتیجه شگفت انگیز از عمل بینی را به شما می دهد. در ادامه این مطلب به شما خواهیم گفت در جلسه ای که تحت عنوان مشاوره با جراح بینی خود دارید ، چه اتفاقاتی می افتد.

قبل از اینکه تاریخ جراحی بینی مقرر شود، شرکت در جلسه مشاوره با جراح بینی یکی از فازهای الزامی پروسیجر است. در طول این جلسه، پزشک درباره فاکتورهایی که باید در خصوص داوطلبی شما برای جراحی تعیین تکلیف شوند، بحث کرده و ارزیابی هایی را انجام می دهد.

این بحث و ارزیابی معمولاً فاکتورهای زیر را شامل می شود:

بررسی سابقه پزشکی بیمار: انگیزه برای جراحی باید از خود فرد داوطلب منشاء گرفته و تحت تاثیر فرد دیگری نباشد. پزشک در وهله اول به این امر می پردازد تا ببیند که انگیزه بیمار برای جراحی چیست. سپس سوالاتی را در خصوص سابقه پزشکی او می پرسد. آیا انسداد بینی داشته اید؟ آیا قبلاً جراحی کرده اید؟ آیا در حال حاضر داروی خاصی مصرف می کنید؟ اگر مشخص شود که دچار ناهنجاری خونی از قبیل هموفیلی هستید، جراح قطعاً تصمیم ویژه ای را اتخاذ می کند.

آزمایش فیزیکی: وقتی مانع خاصی در فاز اول یعنی بررسی سوابق پزشکی یافت نشد، پزشک آزمایش فیزیکی را برروی بیمار انجام می دهد. وی همچنین تست خون و تست های الزامی دیگر را تجویز می کند. سپس پوست و داخل و خارج بینی را معاینه می کند. هدف از این معاینات این است که ببینیم آیا تغییرات مورد نظر با توجه به ویژگی های فیزیکی بینی، قابل دستیابی است یا خیر و اینکه این ویژگی ها تا چه اندازه، نتیجه مورد نظر را تحت تاثیر قرار می دهد. بررسی ضخامت پوست و قدرت غضروف نیز مرحله آخر این فاز است.

گرفتن عکس: اگر نتایج به دست آمده از ارزیابی ها رضایت بخش باشد، از زوایای مختلف عکس هایی از بینی گرفته می شود. سپس نرم افزارهایی برای دستکاری این تصاویر و اعمال تغییرات مورد نظر برای خلق یک تصویر پیش فرض از نتیجه نهایی جراحی مورد استفاده قرار می گیرد. عکس های گرفته شده از بینی بیمار بعنوان منبعی برای رجوع، جهت مقایسه نتیجه بعد از جراحی با وضعیت بینی قبل از عمل نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

انتظارات بیمار: دکتر مهدی صابری، جراح باتجربه در حوزه رینوپلاستی ، و بیمار در بخشی از جلسه مشاوره درباره انگیزه بیمار و انتظارات او از جراحی به تفصیل گفتگو می کنند. بهتر است با پزشک خود صادقانه درباره انتظارات تان از جراحی حرف بزنید. به این ترتیب، جراح شاخص شفاف تری را از آنچه جراحی می تواند در برآورده کردن انتظارات شما انجام دهد، در دست خواهد داشت. گاهی انتظارات ما از جراحی به دلیل ناآگاهی ، غیر منطقی است و در این شرایط جراح با ارائه توضیحاتی در شعاع درک بیمار، دید او را به این فرایند وسعت بیشتری می دهد تا بیمار با نگاهی علمی تر درباره انتظارات خود حرف بزند.

از این نقطه به بعد، اقدامات برای تعیین تاریخ جراحی انجام می شود. قبل از جراحی لازم است اقداماتی را در قالب آمادگی های قبل از عمل انجام دهید. اقداماتی از قبیل هماهنگی برای بازگشت شما به منزل بعد از ترخیص، تحت مراقبت بودن در منزل حداقل برای یک دوره 24 ساعته و کمک گرفتن در انجام امور شخصی، تهیه اقلام دارویی تجویز شده توسط پزشک، آماده کردن مکانی مناسب در منزل برای سپری کردن دوره ریکاوری و خلاصه هر گونه اقدامی که بتواند دوره ریکاوری دور از هیاهو و مشغله را برای شما فراهم آورد، در این فاز گنجانده می شود.

علاوه بر این موارد ، پزشک به شما توصیه می کند تا بمنظور اجرای جراحی در شرایطی امن تر و پایین تر آوردن ریسک بروز عوارض، در هفته های منتهی به روز جراحی از مصرف داروهای رقیق کننده خون که خطر خونریزی را در جراحی و دوره ریکاوری بالا می برد بپرهیزید. اگر سیگاری هستید، حداقل به مدت دو هفته قبل از جراحی سیگار نکشید و الکل ننوشید. سیگار کشیدن فرایند بهبود را ناهموار کرده و ناحیه جراحی شده را در معرض خطر بیشتر ابتلا به عفونت قرار می دهد.

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده و مرکز مشاوره انتخاب نو مسئولیتی درباره آن ندارد.