بیش فعالی بزرگسالان یک اختلال روانشناختی است که شامل ترکیبی از مشکلات مداوم ، از قبیل دشواری در توجه بیش فعالی و رفتار مضر است. دکتر روانشناس بیان می کند که اختلال بیش فعالی  جوانان می تواند به روابط ناپایدار ، عملکرد ضعیف ، عزت نفس پایین و مشکلات دیگر منجر شود.

نوع تشخیص بیش فعالی / نقص توجه ADHD بزرگسالان

تشخیص بیش فعالی / نقص توجه (ADHD)  بزرگسالان بر عهده ی متخصص روانشناس در کلینیک تخصصی روانشناسی می باشد . و روانشناس اشاره به این موضوع دارد که برخی از افراد مبتلا به ADHD علائم کمتری دارند. اما بیش فعالی جوانی  علائم عمده ای دارند که باعث اختلال در عملکرد روزانه می شوند. مشاور روانشناس از ویژگی های اصلی ADHD  را شامل مشکل توجه ، تحریک پذیری و موارد دیگر می داند که این علائم می تواند از خفیف تا شدید باشد.

دکتر روانشناس علائم بیش فعالی نوجوانان و بیش فعالی در سن بالا را بیان می کند :

تکانشی

بی نظمی

مشکلات تمرکز بر یک کار

فعالیت بیش از حد یا بی حوصلگی

برنامه ریزی نا مناسب

نوسانات خلقی مکرر  و ...

باید به این نکته اشاره کرد که علائم بیش فعالی از کودکی شروع می شوند و تا بزرگسالی ادامه پیدا می کند که تشخیص بیش فعالی کودکان توسط دکتر روانشناس کودک در مرکز مشاوره قابل انجام است . و درمان آن توسط مشاور کودک در کاهش آن بسیار موثر خواهد بود .علائم در نوجوان بیش فعال نیز ممکن است کاهش یابد اما با تکانشگری و دشواری در توجه و موارد دیگر در بزرگسالی همراه خواهد بود.

 


 

تشخیص حالت عادی و بیش فعالی بزرگسالان

متخصص روانشناس در زمینه بیش فعالی / نقص توجه بزرگسالان در کلینیک تخصصی روانشناسی به این نکته اشاره دارد که هرکسی می تواند علائم مشابه ADHD  را در  زندگی خود داشته باشد اگر این علائم به تازگی در افراد ایجاد شده یا گاهی اوقات در گذشته رخ داده  نشانه ی  ADHD نیست به همین دلیل تشخیص ADHD  در بزرگسالان توسط بهترین روانشناس در مرکز مشاوره نیازمند مطالعه ی دقیق افراد می باشد. و روان شناس زمانی می تواند تشخیص بیش فعالی در جوانی را تایید کند که علائم به اندازه ی کافی شدید باشد و مشکلاتی را در اکثر موارد زندگی فرد ایجاد کند.